logo Andi Iliescu

Prieteni intre prieteni | Alex & Letitia | Nunta cu gasca

Fotografie de nunta | Fotograf Andi Iliescu

Prieteni intre prieteni si ce oameni…

Mereu am spus, de cand am cunoscut aceasta gasca, ca nimic nu-i poate desparti, ca sunt multi si speciali, ca se respecta si se iubesc, ca sunt oameni in toata firea si totusi copii cu copii

Alex si Letitia fac parte din acest grup minunat, nasii sunt speciali si unici, invitatii care mai de care mai simpatici si uite asa a inceput un nou sezon de povesti frumoase.

Dimineata am inceput-o cu pregatirile lor si cand spun ale lor ma refer la Alex, Letitia si Anastasia, personajele din aceasta povestioara de iubire.

Lucrurile s-au intamplat firesc, invitatii au destins atmosfera, nasii au dus-o la un alt nivel si usor usor am fost gata pentru ceea ce avea sa urmeze.

Biserica, aleasa foarte bine, este o biserica frumoasa si luminoasa, putin cam mica dar prietenii incap oriunde.

A urmat un capitol frumos de fotografii cu Alex si Leti, relaxati, deconectati si spre seara am fost gata de superpetrecerea de la Terra Events, o locatie pe care o cunosteam si care imi place foarte mult.

Trupa Jumi Juma, o trupa despre care auzisem multe, s-a ridicat la nivelul petrecerilor din aceasta gasca si ca de fiecare data ceea ce a iesit este „supersuperuaumamamama”

O nunta superba din toate punctele de vedere, o reintalnire cu oameni dragi mie nu poate fi decat o poveste ce merita trecuta pe acest blog.

Multumesc Alex si Leti, multumesc nasilor si invitatilor pentru fiecare zambet ce m-i l-au oferit pentru ca eu sa-l pot darui mai departe.

Aici poti vedea cele mai recente povesti

© 2020 Andi Iliescu

logo Andi Iliescu

Fotograf profesionist Bucuresti

×