logo Andi Iliescu

O nunta cu lavanda, pasiune si iubire | Andreea si Costin | Fotografie de nunta

Andreea & Costin - Fotografie de nunta Bucuresti

O nunta cu lavanda, pasiune si iubire. Ma gandesc sa incep prin a le spune ca mi-au placut foarte tare sau mai bine sa le multumesc pentru ca m-au ales sa le fiu fotograf al nuntii sau si mai bine sa va povestesc tuturor despre Andreea si Costin.

Cu siguranta a treia varianta este cea mai buna. Am discutat cu Andreea despre ziua aceasta importanta din viata ei cu ceva timp inainte de nunta.

Mi-a povestit cu atata pasiune despre cum o sa fie, despre aranjamentele florale pe care le va face singura, despre tema nuntii care va fi ” Lavanda”, despre toate detaliile pe care avea sa le puna la punct in ziua nuntii.

Pe Costin l-am cunoscut mai tarziu, un sot iubitor, un tata deosebit ce s-a lasat purtat de imaginatia si creativitatea Andreei.

Am facut cunostinta si cu cel mai mic memru al familiei care pana la urma si-a recunoscut si mama, de altfel transformata de doua maini dibace la sesiunea de Make-up. Ceea ce am reusit sa surprind sper sa transmita emotia si bucuria acelei zile.

Andreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta BucurestiAndreea & Costin - Fotografie de nunta Bucuresti

 

 

Aici poti vedea cele mai recente povesti

© 2020 Andi Iliescu

logo Andi Iliescu

Fotograf profesionist Bucuresti

×

Powered by WhatsApp Chat

×