Oferta Andi Iliescu Photography

Oferta foto Andi Iliescu

Pachetul 1 -  Include fotografiiile din ziua evenimentului, de la pregatiri si pana la finalul petrecerii. Materialul final contine fotografiile editate individual si predate pe suport digital.

Pret: 700 Euro

Alte pachete pe care le recomand:

Pachetul 2 - Voi fi prezent la evenimentul vostru de la pregatiri si pana la finalul petrecerii, voi surprinde emotiile, dragostea si povestea voastra, voi edita fotografiile individual la fel ca la primul pachet, diferenta constand intr-un album foto  20/30 de cm, ce il voi crea pentru voi si incercand sa transmit in 20 de pagini emotia intregului eveniment.

Pret: 800 Euro

Pachetul 3 - Daca ati ales acest pachet inseamna ca sunteti dublu castigati. Voi avea alaturi de mine inca un fotograf profesionist. Vom fi doi fotografi ce iti vor surprinde emotia si bucuria din unghiuri diferite, cu viziuni usor diferite, dar care puse impreuna vor crea povestea unica la care ai visat si pe care o vom asterne intr-un album foto 20/30 cm.

Pret: 1200 Euro

Pachetul 4 - Pentru ca fiecare poveste este unica, pentru a fi diferiti, va voi fi alaturi cu mult inainte de ziua nuntii la o sedinta " Love story" unde ne vom cunoaste, vom realiza prefata povestii voastre, va urma ziua nuntii unde vom lucra mult mai relaxati si unde ne vom concentra mai mult pe emotie pura decat pe cunoastere si pentru ca ne vom apropia foarte mult vom merge dupa eveniment intr-un loc ce va reprezinta, intr-un fundal ce poate reda o alta fata a povestii voastre pentru o sedinta "Trash the Dress".

Toate aceste fotografii vor fi editate individual si vor fi predate atat pe suport digital cat si pe 2 albume 20/30 cm ce vor avea cate 20 de pagini in care vom scrie povestea iubirii voastre din imagini.

Pret: 1300 Euro

Pachetul 5 - Din nevoia de a nu pierde nimic, din pasiunea pentru " tot " am creionat un pachet in care vom introduce toate serviciile pe care le putem pune la dispozitie prietenilor nostrii.

Asadar in acest pachet vom regasi sesiune foto "Love Story", Cununie Civila, Ziua Nuntii, sedinta "Trash the Dress", 2 albume 20/30 cm, 20 pagini si coperti din piele ecologica, toate acestea fiind surprinse de Doi Fotografi.

Pret: 1700 Euro


Pentru ca de fiecare data va fi altfel, pentru ca fiecare este unic, mai jos voi adauga mici condimente pentru povestea fiecaruia.

  • Sesiune "Love Story" - 150 Euro
  • Sesiune "Trash the Dress" - 250 Euro
  • Cununie civila intr-o alta zi - 100 Euro
  • Albume foto diferite tipuri si marimi
  • Printuri pe diferite tipuri de materiale

Daca mai sunt intrebari, daca va pot povesti si mai mult din ceea ce stiu eu va astept cu drag la cafea.

0766.266.450