logo Andi Iliescu

Oferta foto Andi Iliescu

Pachetul 1 –  Include fotografiiile din ziua evenimentului. Va voi fi alaturi timp de 10 ore in care voi fotografia cununia religioasa, vom face o sedinta foto si ne vom distra la petrecere.

Materialul final contine fotografiile editate individual si predate online.

Pret: 700 Euro

Pret fotograf Bucuresti

Pachetul 2 – Voi fi prezent la evenimentul vostru de la pregatiri si pana la finalul petrecerii, voi surprinde emotiile, dragostea si povestea voastra. 

Veti primi pe langa materialul editat si predat pe suport digital personalizat un album foto  20/30 de cm, ce il voi crea pentru voi incercand sa transmit in 20 de pagini emotia intregului eveniment.

Pret: 900 Euro

lista de preturi fotograf Bucuresti

Pachetul 3 – Pentru ca fiecare poveste este unica, pentru a fi diferiti, va voi fi alaturi cu mult inainte de ziua nuntii la o sedinta ” Love story” unde ne vom cunoaste, vom realiza prefata povestii voastre, va urma cununia civila ce poate fi intr-o alta zi (exclus weekend).

Ne vom revedea in ziua nuntii unde vom lucra mult mai relaxati si unde ne vom concentra mai mult pe emotie pura decat pe cunoastere.

Pentru ca ne vom apropia foarte mult vom merge dupa eveniment intr-un loc ce va reprezinta, intr-un fundal ce poate reda o alta fata a povestii voastre pentru o sedinta „Trash the Dress„.

Toate aceste fotografii vor fi editate individual si vor fi predate atat pe suport digital cat si pe 2 albume 20/30 cm ce vor avea cate 20 de pagini in care vom scrie povestea iubirii voastre din imagini.

Pret: 1300 Euro


pretruri fotograf Bucuresti

Pentru ca de fiecare data va fi altfel, pentru ca fiecare este unic, mai jos voi adauga mici condimente pentru povestea fiecaruia.

  • Sesiune „Love Story” – 250 Euro
  • Sesiune „Trash the Dress” – 250 Euro
  • Cununie civila intr-o alta zi – 150 Euro
  • Botez – Pregatiri, Biserica, Petrecere – 350 Euro
  • Albume foto diferite tipuri si marimi
  • Printuri pe diferite tipuri de materiale

Daca mai sunt intrebari, daca va pot povesti si mai mult din ceea ce stiu eu va astept cu drag la cafea.

0766.266.450

© 2021 Andi Iliescu

logo Andi Iliescu

Fotograf profesionist Bucuresti

×

Powered by WhatsApp Chat

×